Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okrenula mu leđa

Obama izoliran: Čak ni Michelle nije za napad na Siriju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pojedinim, od ukupno čak šest intervjua koliko ih je američki predsjednik Barack Obama tijekom jučerašnjeg dana dao TV postajama komentirajući situaciju u Siriji, otkrio je da se njegova supruga PROTIVI vojnoj intervenciji.

'Ako pitate Michelle želimo li se uplesti u još jedan rat, odgovor je NE. Razumijem u potpunosti koliko je važna ta rasprava i vjerujem kako za mene kao predsjednika, djelovanje bez konsenzusa u situaciji u kojoj ne postoji izravna, neposredna prijetnja domovini ili našim interesima širom svijeta, nije presedan koji želim postaviti', rekao je američki predsjednik Obama za NBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UN-ovo izvješće potvrdilo U kemijskom napadu u Siriji korišten je sarin, evo kako on djeluje na ljude Slika nije dostupna S njim se slaže i Moskva Kerry zaprijetio Asadu u slučaju kršenja dogovora o razoružanju

>>Human Rights Watch: 'Dokazi snažno sugeriraju da je Asadov režim kriv za napad'

'Ako razgovarate s članovima moje vlastite obitelji ili s Michelle, znate, oni su vrlo oprezni i sumnjičavi prema bilo kakvoj akciji', ponovio je sličnu stvar i u intervjuu za PBS.

Inače, prema rezultatima najnovije ankete Wall Street Journala 58 posto Amerikanaca smatra kako Kongres ne treba odobriti vojnu intervenciju u Siriji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene