Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pivska oklada

VIDEO: Obama i Cameron razmijenili po bocu piva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Barack Obama i britanski premijer David Cameron ispunili su svoju pivsku okladu na ishod utakmice Sjedinjenih Država i Engleske na svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi.

Kako je utakmica završila neodlučeno (1-1), Obama i Cameron razmijenili su po bocu piva. Obama je njemu dao pivo ‘Goose Island 312’ iz njegova Chicaga, a britanski je premijer uzvratio bocom ‘Hobglobina’, piva koje proizvodi mala pivovara iz njegove izborne jedinice Witneyja. ‘Samo sam mu rekao da pivo popije dok je hladno’, našalio se Obama pred novinarima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neugodno iznenađenje Pogledajte kako je Angela Merkel dobila par piva za vrat Slika nije dostupna Nevjerojatno Otvori sanduk piva u manje od 10 sekundi!

>> Oklada: Obama poslao 'gajbe' piva kanadskom premijeru

Američki je predsjednik već postao poznat po svojim okladama sa svjetskim čelnicima na sportske rezultate. Tako je početkom godine pošteno poslao sanduk piva kanadskom premijeru Stephenu Harperu nakon što su Amerikanci izgubili od Kanađana u finalu olimpijskog turnira u hokeju na ledu. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene