Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Michael Moore zaključio

Moore Obami: Vrati Nobelovu nagradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oskarovac Michael Moore kritizirao je američkog predsjednika i nobelovca Baracka Obamu zbog vojne intervencije u Libiji.

Michael Moore kritikama nije štedio ni bivšeg predsjednika SAD-a Georga Busha i njegove intervencije u Iraku, piše Contactmusic.com. Sada se okrenuo prema Obami, a posebno ga je inspirirao zadnji predsjednikov govor u kojem je ključna rečenica bila, 'nećemo imati milosti'.

Pročitajte i ovo Danka Derifaj, reporterka Provjerenog - 3 Udruga PaRiter Reporterka Provjerenog Danka Derifaj novinarka godine: Obrađivala teme o kojima drugi ne progovaraju Barbara Štrbac - 3 U Kazahstanu Reporterki Dnevnika Nove TV Barbari Štrbac dodijeljena međunarodna novinarska nagrada za izvještavanje iz Turske: "Drago mi je da je netko prepoznao naš rad"

>> Obama: Gadafi mora sići s vlasti i odmah otići

Preko svojeg Twitter bloga Moore kaže kako bi Obama trebao vratiti Nobelovu nagradu za mir te je usporedio američku vojnu misiju u Libiji s onom u Iraku i Afganistanu. Napad zapadne koalicije na Libiju započeo je na osmu godišnjicu američke intervencije u Iraku.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene