Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novinar ubojica ubio se utapanjem u kanti vode?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Makedonski novinar Vlado Taneski, koji je prije tri dana uhićen zbog sumnje da je počinio više ubojstava žena, o kojima je potom izvještavao, ubio se u tetovskom zatvoru. List za koji je pisao navodi da je pronađen s glavom potopljenom u kanti s vodom.

Vijest o samoubojstvu objavio je 'Utrinski Vesnik', list za koji je pisao, a detalji o samoubojstvu još nisu poznati.

Pročitajte i ovo Bračni par ubio djecu pa izvršio samoubojstvo Ogromna tuga u susjedstvu Nezapamćena tragedija u Srbiji: Sumnja se da je mladi bračni par ubio djecu prije samoubojstva Aleksandar Vučić Ostao bez teksta VIDEO Novinar jednim pitanjem zaledio Vučića: "Čestitam, pobijedili ste"

Ćeliju u kojoj je presudio samome sebi je, navodno, dijelio s još tri pritvorenika. Vjeruje se da se radi o samoubojstvu, no to treba potvrditi i istraga.

Navodno se Tanevski utopio u kanti vode dok su njegovi cimeri, s kojima je i stavljen u ćeliju kako ne bi bio sam upravo iz predostrožnosti da ne počini suicid, spavali.

U zatvorskom priopćenju se navodi da je na krevetu Tanevskog pronađeno oproštajno pismo, no ne iznose se detalji o tome što je napisano. Tijelo osumnjičenog ubojice bit će preneseno u Institut za sudsku medicinu u Skoplju na obdukciju.

Taneski je, podsjetimo, optužen za silovanje, mučenje i ubojstvo tri starije žene u jugozapadnom makedonskom mjestu Kičevo a dovodilo ga se i u vezu s nestankom još jedne žene. 

Makedonska policija počela je sumnjati u njega nakon što je u svojim izvještajima pisao o pojedinostima koje nisu puštene u javnost.

U policijskom izvješću navodi se da je ubojica oteo i zlostavljao žene, prije nego što ih je ubio, raskomadao i bacio u plastičnim vrećama.

"Sve žene pronađene su gole i zadavljene telefonskom žicom. Prethodno su bile splono i fizički zlostavljane. Primjerice posljednja žrtva, 65-togodišnja žena, imala je 13 dubokih rana na lubanji i višestruke prijelome rebara."

Žene su navodno imale sličnosti s osumnjičenikovom pokojnom majkom, s kojom je, kako se doznaje, imao loš odnos.

"Sve žrtve bile su starije žene, lošeg obrazovanja, a radile su kao čistačice. Sve su iz istog dijela Kičeva", rekao je Kotevski.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene