Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novinar ubijao žene i izvještavao o tim ubojstvima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Makedonska policija uhitila je novinara za kojeg se sumnja da je počinio tri ubojstva, o kojima je sam izvještavao.

Novinar Vlado Taneski optužen je za silovanje, mučenje i ubojstvo tri starije žene u jugozapadnom makedonskom mjestu Kičevo. Makedonska policija počela je sumnjati u njega nakon što je u svojim izvještajima pisao o pojedinostima koje nisu puštene u javnost. 

Pročitajte i ovo Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti" Slika nije dostupna Supruga serijskog ubojice: Pamtim ga samo kao dobrog oca i supruga

Do sada je već jedan drugi čovjek osuđen za prva dva ubojstva. Treće ubojstvo dogodilo se prošlog mjeseca. 56-togodišnji Taneski do sada nije kazneno gonjen, izvjestila je policija.

U policijskom izvješću navodi se da je ubojica oteo i zlostavljao žene, prije nego što ih je ubio, raskomadao i bacio u plastičnim vrećama.

"Također ga se sumnjiči da je povezan s nestankom 78-godišnje žene, koju tražimo", kazao je policijski glasnogovornik Ivo Kotevski.

"Sve žene pronađene su gole i zadavljene telefonskom žicom. Prethodno su bile splono i fizički zlostavljane. Primjerice posljednja žrtva, 65-togodišnja žena, imala je 13 dubokih rana na lubanji i višestruke prijelome rebara."

Žene su navodno imale sličnosti s osumnjičenikovom pokojnom majkom, s kojom je, kako se doznaje, imao loš odnos.

"Sve žrtve bile su starije žene, lošeg obrazovanja, a radile su kao čistačice. Sve su iz istog dijela Kičeva", rekao je Kotevski.

Urednik lista "Utrinski Vesnik", za koji je Taneski radio, kazao je Associated Pressu: "Svi smo šokirani. On je vrlo povučen čovjek, i teško mi je povjerovati da je sposoban učiniti tako nešto."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene