Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijer u čokoladi

Novi sladoled 'Putina' uznemirio rusku vladajuću stranku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ruskom tržištu pojavila se nova vrsta sladoleda pod nazivom Putina, što je jako uznemirilo regionalni ogranak vladajuće stranke Jedinstvene Rusije u Lipecku kojemu smeta da se prezime premijera povezuje sa sladoledom, piše ruska Novaja Gazeta na svojoj internet stranici.

Stranka to naziva nedostatkom političkog dobrog ukusa i dikreditacijom, dok proizvođač sladoleda, čiji su direktori redom odani članovi vladajuće stranke, tvrdi da taj naziv nema nikave veze s omiljenim premijerom, pišu novine u članku pod naslovom 'Premijer u čokoladi'.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer

Ove godine samo u Moskvi je prodano 60 tona sladoleda Putina s ruskom zastavom na omotu. S dolaskom sladoleda kompletiran je cijeli obrok Putin. Votka Putinka i gotova jela 'Pu(t)in' također se dobro prodaju.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene