Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ima osumnjičenika

Novi Sad: Prostitutka pronađena prerezana grkljana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za 25-godišnjim M.D. koji je osumnjičen da je u Novom Sadu brutalno ubio 33-godišnju prostitutku M.N.

Policija 25-godišnjaka sumnjiči da je prostitutki iz Beograda u ponedjeljak predvečer prerezao grkljan, piše Press. Ubojstvo se dogodilo na mjestu zvanom Kaćka petlja, poznatom okupljalištu prostitutki.

Pročitajte i ovo Ilustracija Biskup se ispričao Crkveni seks-skandal! Svećenici se uz viagru družili s muškom prostitutkom, zabava je toliko izmakla kontroli da je pozvana hitna, ali i policija Iva Balog Nestala sa zabave "Cijeli je svijet obišla brodom i na kraju skončala na ovoj smrdljivoj plaži": Otkriven uzrok smrti Ive Balog, čije je tijelo pronađeno u Dunavu

Policija je nakon otkrivanja trupla pretresla desetak objekata i priveli nekoliko osoba. Ubojica je brzo identificiran i policija mu je ušla u trag. Policija je prošle noći bila na terenu, a tijekom pretresa stanova pronađena je određena količina narkotika. Nestanak djevojke prijavila je njezina sestra i druga prostitutka koja je leš pronašla u grmlju iza benzinske postaje na koju novosadske prostitutke dovode mušterije.

'Njezin grkljan je bio prerezan, a tijelo potpuno golo. Odmah je alarmirana policija i Hitna pomoć. Nesretnoj djevojci nije bilo spasa. Osumnjičeni M.D. nije bio svodnik nego mušterija. Na tom se mjestu mušterije i prostitutke dogovaraju o cijeni, a policija ne isključuje mogućnost da je motiv ovog zločina koristoljublje', kaže Pressov izvor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene