Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA GA TRAŽI

Nova pucnjava u Teksasu, muškarac ubio najmanje troje ljudi. Već je bio u zatvoru zbog zlostavljanja djeteta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pucnjava se dogodila u američkoj saveznoj državi Texas. Ubijeno je najmanje troje ljudi, a za napadačem se još uvijek traga.

Policija grada Austina je objavila da su njezini službenici stigli na mjesto pucnjave koja se dogodila u sjeverozapadnom dijelu glavnog grada Teksasa.

Pročitajte i ovo Matthew McConaughey MATTHEW MCCONAUGHEY Pokolj u rodnom gradu oskarovca: ''Još jednom smo tragično dokazali da nismo sposobni biti odgovorni za prava koja nam daje naša sloboda'' Salvador Ramos Krvoproliće u osnovnoj školi Tko je ubojica iz Teksasa? Prije masakra poslao je jezivu poruku: "Imam jednu malu tajnu..."

 

Austin-Travis odjel hitne medicinske pomoći objavio je da su tri odrasle osobe preminule na mjestu događaja, a pucnjava je prijavljena nešto prije podneva po lokalnom vremenu.

 

 

"Trenutno nema informacija o novim žrtvama", navedeno je na Twitter profilu odjela otprilike sat vremena nakon što je prvi put zaprimljena prijava o incidentu.

Policija je pozvala stanovnike da izbjegavaju mjesto događaja.  

Osumnjičen je 41-godišnji Stephen Broderick, a moli građane ako ga vide, da odmah dojave njegovu lokaciju. 

 

 

Šef policije, Joe Chacon, je na konferenciji za medije rekao da će dati sve od sebe da se osumnjičenik privede. Preliminarne informacije ukazuju na to da je Broderick poznavao žrtve, dvije žene i muškarca, te da je pucnjava bila usmjerena na njih, prenosi USAToday.

Broderick je bivši detektiv okruga Travis te se već suočio s optužbama za seksualno zlostavljanje djeteta. Uhićen je u lipnju prošle godine te je 16 dana proveo u zatvoru prije nego li što je izašao uz jamčevinu od 50 tisuća dolara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene