Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj stravičnog zlostavljanja

Novi detalji: Njemicu Karlu seksualno iskorištavali i susjedi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dalje se pojavljuju novi detalji oko stravičnog zlostavljanja 19-godišnje Njemice koja je živjela s jednom obitelji u BiH.

Ćazim Sead Makalić, zahvaljujući kojemu se i saznalo za cijeli slučaj, ispričao je kako su djevojku Karlu osim obitelji Marinković, kod kojih je bila, seksualno zlostavljali i neki susjedi koji sada strahuju da će ih se razotkriti.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

>> Strava u BiH: Djevojku držali u ropstvu deset godina! Tukli je i zlostavljali

'Siguran sam da su i drugi znali za njezine patnje, ali nisu reagirali zbog svoje umiješanosti', izjavio je Makalić za Blic.

Karla je ispričala da su je Marinkovići počeli tući kad je napunila 15 godina te da joj nisu davali hranu, već je skupljala ono što je ostalo psu. Psiholozi smatraju da će biti potrebno najmanje mjesec dana da se Karla otvori ljudima koji su sada oko nje kako bi im ispričala sve što se dogodilo.

Podsjetimo, bračni par iz kalesijskog naselja Gojčin, iz zaseoka Karavlasi, Milenko i Slavica Marinković, u svojoj su privatnoj kući Karlu u u ropstvu držali posljednjih deset godina.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene