Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plovi na rijeci i divi se prirodi

Predah od politike: Nove sibirske avanture Vladimira Putina

Vladimir Putin u Sibiru (Foto: AFP)
Vladimir Putin u Sibiru (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Vladimir Putin u Sibiru (Foto: AFP) Vladimir Putin u Sibiru (Foto: AFP) Foto: Afp Vladimir Putin u Sibiru (Foto: AFP) Vladimir Putin u Sibiru (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Vladimir Putin u Sibiru (Foto: AFP) Galerija 1/3 >>
Ruski predsjednik Vladimir Putin upustio se u još jednu avanturu u Sibiru, objavio je njegov ured u ponedjeljak poprativši informaciju slikama na kojima se vidi kako ruski predsjednik planinari i plovi rijekom.

Na fotografijama Putin u odjeći kaki boje planinari s rancem na leđima, plovi na rijeci Jenisej i divi se prirodi u društvu ministra obrane Sergeja Šojgua.

Pročitajte i ovo Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara Spašavanje Jezerski vrh - 5 U Albaniji Tragedija na planinarenju: Osječanka (43) skliznula niz strminu i smrtno stradala

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov kazao je za Interfax da je Putin proteklog vikenda bio u Tuvi u društvu Šojgua i šefa tajne službe Aleksandra Bortnikova.

Šojgu je porijeklom iz Tuve i često je zvao predsjednika u taj kraj.

Fotografije s Putinovih odmora su slavne.

Prethodnih godina objavljivane su fotografije Putina ogoljela torza kako jaše, lovi ribu, jaše konja, druži se s tigrovima ili se sunča. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene