Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašli ga radnici

Drama u Srbiji: Oteli djeda Đokovićeve supruge! Opljačkali ga, a potom zavezanog ostavili u kukuruzištu

Novak i Jelena Đoković (Foto: Arhiva/AFP)
Novak i Jelena Đoković (Foto: Arhiva/AFP) Foto: Arhiva/AFP
Novaka Đokovića i njegovu suprugu Jelenu u šoku je ostavila vijest o otmici njezina djeda, koji je pronađen svezan u kukuruzištu u mjestu Ljigu.

Miroslavu Radisavljeviću (80), djedu jelene Đoković, supruge ovogodišnjeg osvajača Wimbledona i ponajboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića, tijekom noći sa srijede na četvrtak u kuću su upali razbojnici s namjerom da ga opljačkaju.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž" Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Dvojica maskiranih muškaraca tražila su od Radisavljevića da im preda sav novac koji ima, no kad je on to odbio, svezali su ga, oteli i odbacili u kukuruzištu u Ljigu, prenosi Blic.

Dvojica razbojnika uspjela su ukrasti nešto malo novca i mobitel, a djeda Jelene Đoković pronašli su električari nedaleko od njegove kuće, u već spomenutom kukuruzištu.

Radisavljević je bio vezan za "metalnu konstrukciju", kako je izvijestio MUP Republike Srbije, no nije na sebi imao tragove ozljeda.

Obitelj Đoković oglasila se priopćenjem u kojem navode da su u stanju potpunog šoka zbog navedenog događaja. Zahvalili su policiji na brzoj reakciji, no istaknuli su u priopćenju da nisu u stanju davati izjave te su javnost zamolili za razumijevanje u tom smislu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene