Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova nesreća vlaka Eurostar

Mladić koji je doživio strujni udar na vlaku bori se za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon brojnih nesreća na moru, imigranti sada stradavaju pod vlakovima, u tunelima...

Nakon strujnog udara tijekom pokušaja da se prebaci u vlak Eurostar, egipatski se mladić u Parizu bori za život, doznaje se od medicinskih izvora u srijedu, što je nova nesreća na vlaku kojim se ilegalni imigranti pokušavaju prebaciti do Velike Britanije.

Pročitajte i ovo Davor Božinović Na državnoj granici Božinović obišao granicu i poslao poruku: "Možda bi htjeli žice, drugi bi htjeli da sve puštamo pa bi ovdje bile rijeke migranata" Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo"

Drama se dogodila u srijedu poslijepodne na željezničkoj postaji Gare du Nord iz koje prometuju vlakovi na liniji Pariz-London.

Prema izvoru bliskom istrazi, 17-godišnjak je žrtva strujnog udara nakon što je skočio na krov Eurostara s jednog regionalnog vlaka.

Prebačen je u bolnicu i bori se za život.

Tvrtka Eurostar je objavila rano poslijepodne da su nastale poteškoće u prometu nakon kvara povezanog s nesrećom.

POKUŠAJI OČAJNIKA DOSEGLI VRHUNAC 2000 migranata htjelo prehodati kroz eurotunel

Taj novi incident dogodio se manje od 24 sata nakon što je sudanski imigrant poginuo u Eurotunnelu u pokušaju da stigne do Velike Britanije na srijedu u Calaisu.

Zbog toga su u utorak razgovarali francuski ministar unutarnjih poslova Bernard Cazeneuve i britanska ministrica unutarnjih poslova Theresa May koja je najavila da će Velika Britanija sa sedam milijuna funti pomoći u osiguravanju tunela s francuske strane.

Eurotunnel je prošli tjedan zatražio od francuske i britanske strane odštetu kako bi kompenzirao troškove sigurnosti i prekida prometa vezanog uz valove migranata.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene