Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rad ruku i nogu

FOTO/VIDEO Sastanak koji je potaknuo nova nagađanja o bolesti: U fokusu opet govor tijela Vladimira Putina

Vladimir Putin na sastanku s Miguel Diaz-Canelom
Vladimir Putin na sastanku s Miguel Diaz-Canelom Mikhail KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP
Aktualno Galerija Vladimir Putin na sastanku s Miguel Diaz-Canelom Vladimir Putin na sastanku s Miguel Diaz-Canelom Foto: Mikhail KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP Vladimir Putin na sastanku s Miguel Diaz-Canelom Vladimir Putin na sastanku s Miguel Diaz-Canelom Foto: Mikhail KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP Vladimir Putin i Dmitrij Mazepin Vladimir Putin i Dmitrij Mazepin Foto: Mikhail Metzel / Sputnik / AFP +0 Vladimir Putin s kubanskim predsjednikom Miguel Diaz-Canelom otkrio spomenik Fidelu Castru Galerija 1/4 >>
Sastanak ruskog predsjednika s kubanskim kolegom pobudio je pozornost zapadnih medija. Zaintrigirao ih je Putinov govor tijela.

Koliko traje rat u Ukrajini, toliko traju i nagađanja o zdravlju ruskog predsjednika Vladimira Putina

Pročitajte i ovo Dan nakon terorističkog napada u Moskvi u Rusiji je dan žalosti Ubijeno 143 ljudi U Rusiji dan žalosti nakon terorističkog napada: SAD tvrdi da Ukrajina nije bila uključena Vladimir Putin i Dmitrij Peskov smijao se Je li Putin ozbiljno bolestan i ima li dvojnika: Peskov odgovorio na glasine

Strani mediji pisali su da ima Parkinsonovu bolest, rak štitnjače, da se liječi steroidima, a britanski Daily Mail danas je objavio tekst u kojem se još jednom bave tom temom.

Analizirali su sastanak Putina i kubanskog kolege Miguela Diaz-Canela, koji je stigao u Moskvu, gdje je sinoć otvorio spomenik Fidelu Castru.

Na sastanku je Putin lijevom rukom grčevito držao naslon stolice, dok je nogama nervozno vrtio po podu. Desna ruka također mu je stalno u pokretu.

U srijedu se Putin sastao s oligarhom Dmitrijem Mazepinom. Sjedili su jedan nasuprot drugome za velikim drvenim stolom. I opet je Putin čvrsto držao stol, ovaj put desnom rukom.

Iz Rusije nagađanja o Putinovu lošem zdravstvenom stanju odbacuju.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene