Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Škola u Indiji

Nogom od stola istukao učenike koju su tražili jesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učitelj iz New Delhija uhićen je jer je tukao desetak učenika koji su tražili da jedu, piše u petak indijski dnevnik.

U srijedu je u državnoj školi na istoku New Delhija jedan nastavnik nogom od stola, iz koje su virili čavli, zadao više žestokih udaraca po glavi osmogodišnjacima, piše Mail Today koji je objavio na naslovnoj stranici fotografije učenika s povezom na glavama.

Pročitajte i ovo Bicikli - 5 Djeca oduševljena Rekreacija za sve: Općina svim učenicima trećih razreda poklonila bicikle Ilustracija djece u školskim klupama javno savjetovanje Objavljen prijedlog kalendara za sljedeću školsku godinu: Nastavnici su nezadovoljni, evo što predlažu

'Pitali smo smijemo li jesti jer smo bili gladni. Tada nam je profesor došao iza leđa i bez riječi me jako udario u glavu', objasnio je novinama Ashish Kumar, jedan od ozlijeđenih dječaka.''Prvo mi se činilo da mi je glava odrvenjela, a potom sam osjetio strašnu bol i moj je susjed povikao 'krvari!', kazao je on.

Djeca su hospitalizirana, a učitelja je u četvrtak pod pritiskom roditelja privela policija. Policajci su prenijeli da je učitelj želio kazniti učenike 'koji su glasno tražili nešto nevažno'. Dječaci su upravo bili završili s testom iz engleskog i žalili se da im besplatan obrok koji dobijaju siromašni u državnim školama nije uručen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene