Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Učitelj iz New Delhija uhićen je jer je tukao desetak učenika koji su tražili da jedu, piše u petak indijski dnevnik.


U srijedu je u državnoj školi na istoku New Delhija jedan nastavnik nogom od stola, iz koje su virili čavli, zadao više žestokih udaraca po glavi osmogodišnjacima, piše Mail Today koji je objavio na naslovnoj stranici fotografije učenika s povezom na glavama.

Vezani članci Policija, ilustracija Vozač kamiona oduzeo prednost autobusu u kojem je bilo 20 učenika: Jedan od njih ozlijeđen Rada Borić, potpredsjednica Nove ljevice Iz Sabora kritike na anketni listić vjeroučiteljice: ''Sličnih slučajeva bilo je i u drugim školama gdje su vjeroučitelji izašli iz okvira''

'Pitali smo smijemo li jesti jer smo bili gladni. Tada nam je profesor došao iza leđa i bez riječi me jako udario u glavu', objasnio je novinama Ashish Kumar, jedan od ozlijeđenih dječaka.''Prvo mi se činilo da mi je glava odrvenjela, a potom sam osjetio strašnu bol i moj je susjed povikao 'krvari!', kazao je on.

Djeca su hospitalizirana, a učitelja je u četvrtak pod pritiskom roditelja privela policija. Policajci su prenijeli da je učitelj želio kazniti učenike 'koji su glasno tražili nešto nevažno'. Dječaci su upravo bili završili s testom iz engleskog i žalili se da im besplatan obrok koji dobijaju siromašni u državnim školama nije uručen.