Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miodragov auto radnici su premjestili, a onda oko njega asfaltirali. Kada je nazvao tvrtku koja se bavi asflatiranjem poručili su mu da 'po Beogradu asflatira tko kako stigne'.


Beograđanin Miodrag mislio je da je izgubio automobil, a onda ga je uočio nekoliko metara dalje. Pomaknuli su ga radnici koji su uništili plastiku oko kotača, a onda asfaltirali ulicu oko njega.

Vezani članci Novi Marof: Radnici poginuli na sanaciji dvorca Tragedija kod Novog Marofa: Poginula dvojica radnika kod dvorca Bela, zatrpala ih zemlja. Jedan je imao samo 22 godine Damir Zorić, glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca Poslodavci o novom modelu dobivanja potpora: "Žilavi smo. Mi ćemo se snaći, ali trebamo potporu Vlade"

Njega nitko nije obavijestio o asflatiranju, a kada je vidio što se dogodilo nazvao je policiju u kojoj su mu rekli da nisu nadležni za slučaj. Kada se na njihov savjet javio 'Beogradputu' rečeno mu je da 'po Beogradu asflatira tko kako stigne' zbog čega mu ne mogu garantirati da su baš njihovi radnici oštetili vozilo.

VIDEO Pred vozačem se doslovno podignula cesta

Uskoro su ga ipak nazvali i potvrdili da su oni oštetili vozilo kad su ga 'ručno' pomicali, piše Blic. 

Miodrag je tužio Beogradput zbog odštete, ali i nakon gotovo dvije godine još nije održano ni prvo ročište, pa je cijela situacija Miodragu već odavno prestala biti smiješna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook