Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miodragov auto radnici su premjestili, a onda oko njega asfaltirali. Kada je nazvao tvrtku koja se bavi asflatiranjem poručili su mu da 'po Beogradu asflatira tko kako stigne'.


Beograđanin Miodrag mislio je da je izgubio automobil, a onda ga je uočio nekoliko metara dalje. Pomaknuli su ga radnici koji su uništili plastiku oko kotača, a onda asfaltirali ulicu oko njega.

Vezani članci Valentina Walme Naša lijepa plesačica u oskudnoj kombinaciji zapalila atmosferu na koncertu beogradske zvijezde Till Lindemann Slavni roker oduševljen srpskim striptiz barom: Uživao s plesačicama, a imao je samo jedan zahtjev

Njega nitko nije obavijestio o asflatiranju, a kada je vidio što se dogodilo nazvao je policiju u kojoj su mu rekli da nisu nadležni za slučaj. Kada se na njihov savjet javio 'Beogradputu' rečeno mu je da 'po Beogradu asflatira tko kako stigne' zbog čega mu ne mogu garantirati da su baš njihovi radnici oštetili vozilo.

VIDEO Pred vozačem se doslovno podignula cesta

Uskoro su ga ipak nazvali i potvrdili da su oni oštetili vozilo kad su ga 'ručno' pomicali, piše Blic. 

Miodrag je tužio Beogradput zbog odštete, ali i nakon gotovo dvije godine još nije održano ni prvo ročište, pa je cijela situacija Miodragu već odavno prestala biti smiješna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook