Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iscurila iz spremnika tvornice

Njemački grad poplavila tona čokolade! Vatrogasci umiruju: Ne brinite se, nećemo ostati bez slatkog za Božić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci su bili prisiljeni zatvoriti dio gradića u širini od 10 metara četvornih te s ulice vatrogasnim crijevom isprati čokoladnu rijeku.

Vatrogasci iz njemačkoga grada Werla u ponedjeljak navečer dobili su neuobičajen poziv u pomoć – da isperu tonu tekuće čokolade s jedne od ulica.

Pročitajte i ovo Njemački vojnik Panzerbrigade 45 Njemačka rasporedila prve vojnike u jednu NATO članicu: Za tri godine tamo će biti stalno prisutni Petr Bystron Isplivale audiosnimke Političar populističkog AfD-a pod pritiskom javnosti: "Nisam primio nikakav novac za širenje proruskih pozicija"

Naime, iz spremnika mjesne tvornice čokolade zbog tehničkih problema izlila se tona tekućega slatkog deserta.

"Oko tona tekuće čokolade izlila se u dvorište tvornice za proizvodnju čokolade, a potom je gusta slatka masa 'otklizala' na ulicu", rekao je glasnogovornik vatrogasne postrojbe grada Werla.

Vatrogasci su bili prisiljeni zatvoriti dio gradića u širini od 10 metara četvornih te s ulice vatrogasnim crijevom isprati čokoladnu rijeku.

Dodatno čišćenje klizave ulice obavila je tvrtka Werl Holding.

"Unatoč nezapamćenoj tragediji koja je pogodila naš grad, Werl neće ostati bez čokoladnih bombona, čokolada i ostalih slastica u vrijeme Božića", kazao je uz osmijeh jedan od vatrogasaca. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene