Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Dva aeromitinga, dvije poginule žene

Njemačka: Propeler zrakoplova ubio posjetiteljicu aeromitinga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je žena poginula na aeromitingu u južnoj Njemačkoj kada se dvokrilni zrakoplov srušio među gledatelje a oko 20 osoba je ozlijeđeno od kojih petero ozbiljno.

Dvokrilac tipa Tiger Moth iz tridesetih godina prošlog stoljeća uzletio je s drugim zrakoplovima kako bi sudjelovao u skupnoj formaciji ali je skrenuo desno i srušio se među gledatelje aeromitinga održanog 25 kilometra sjeverno od Nuernberga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZA FOCUS Plenković: "Bavarska nam je do sada slala turiste, zašto mi uskoro ne bismo prema Bavarskoj slali plin?'' Premijer Andrej Plenković u Bavarskoj - 14 primio i posebno odlikovanje Plenković u Bavarskoj: "Imamo izvrsne odnose. Najveći broj turista dolazi upravo odavde"

Svjedoci su rekli da je ženu zahvatio propeler zrakoplova. Pilot je neozlijeđen, rekla je policija.

'Pili smo kavu kada su kroz zrak počeli letjeti stolovi i stolice i odjednom se pred nama pojavio propeler zrakoplova', rekao je jedan svjedok. 'Izgleda da je pilot izgubio nadzor nad zrakoplovom', rekao je jedan policajac.

U odvojenom incidentu na drugom aeromitingu u Bavarskoj jedna je žena poginula kada se u zmaju srušila na parkirani zrakoplov. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene