Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimila ga kamera

Uhićen osumnjičeni za ubojstvo djevojčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka policija uhitila je muškarca za kojeg se sumnja da je silovao i ubio 11-godišnju Lenu i koji se pojavljuje na snimci iz garaže.

Policija je muškarca osumnjičenog za silovanje i ubojstvo 11-godišnje djevojčice uhitila nakon što ga je netko prepoznao na objavljenoj snimci nadzorne kamere u garaži. Policija ga je tijekom noći ispitala tijekom čega su od njega nisu dobili priznanje. 'Nije nam dao priznanje', izjavila je glasnogovornica policije Sabine Kahman za agenciju dpa.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Sara Sharif težak slučaj Tijelo 10-godišnje djevojčice pronađeno u kući, imala je ozljede: Policija objavila tko je optužen za ubojstvo

>> Njemačka u šoku: Mladić silovao i ubio 11-godišnju djevojčicu

Podsjetimo, muškarca su prvi puta nadzorne kamere snimile u 19:22 u subotu navečer kako odlučno korača garažom u njemačkom gradu Emdenu. Kamere su ga ponovno uhvatile 11 minuta poslije. Monstruzni silovatelj je bio obučen u crno od glave do pete, pogled mu je bio spušten i lice mu se vidjelo samo djelomično. Na snimci se vidjelo i da je sportske građe.

Kada je snimljen drugi put, u 19:33, brz je ali ne i u panici. Djeluje kako pokušava izbjeći dojam da bježi s mjesta zločina. Policija je snimku objavila upravo u nadi da će ona pomoći u potrazi za ubojicom i da će ga netko prepoznati.

U subotu oko 17 sati, 11-godišnja Lena otišla je na vožnju biciklom sa susjedom, njezinim vršnjakom i namjeravali su ići u kino. Putem su stali kako bi u parku hranili patke, a onda je Lena odjednom nestala, piše Bild.

'Muškarac je bio odjeven u tamnu odjeću', rekao je voditelj istrage Werner Brandt. Prema opisu, radi se o mlađem muškarcu, adolescentu ili mladiću. Traže se očevici koji su ga vidjeli na području nestanka djevojčice između 17:30 i 19 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene