Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u bavarskom gradu Passau

Misteriozna ubojstva šokirala Njemačku: Tijela pronađena u hotelu, žrtve ubijene samostrelom nisu pružale otpor

Ubojstvo u Wittingenu (Christophe Gateau / dpa / AFP)
Ubojstvo u Wittingenu (Christophe Gateau / dpa / AFP)
Aktualno Galerija +0 Ubojstvo u Wittingenu (Christophe Gateau / dpa / AFP) Galerija 1/1 >>
Njemačka policija istražuje seriju misterioznih ubojstava.Tijekom vikenda tri tijela otkrivena su u hotelu u bavarskom gradu Pasauu. Točnije, dvije osobe ubijene su samostrelom u srce, a treća u vrat.

S ovim ubojstvima povezuje se i slučaj dva beživotna tijela pronađena jučer u stanu u gradu Wittingenu, na sjeveru Njemačke. Oni nisu ubijeni samostrelima. međutim, tamošnji mediji tvrde da je u Wittingenu partner ubijene žene u Passau.

Njemački mediji izvještavaju kako je čistačica pronašla beživotna tijela dvije žene i jednog muškarca u hotelskoj sobi u Passau u subotu s višestrukim ozljedama koje su prouzročile strelice samostrijela, poručio je glasnogovornik državnog odvjetnika Bavarske, prenosi CNN.

Obdukcija je potvrdila da su 53-godišnji muškarac i 33-godišnjakinja ležali jedno pokraj drugoga držeći se za ruke, a 30-godišnja žena ležala je na podu. CNN prenosi i da je muškarac pogođen jednom, a žena s dvije strelice. Svo troje ubijeno je samostrelom. Muškarac i žena, koji su ubijeni na krevetu, pogođeni su strijelom samostrela u glavu i prsa, a žena koja je pronađena na podu pogođena je jednom u vrat.

Njih troje stigli su u hotel u blizini austrijske granice u petak, a pronađeni su mrtvi u subotu. Nisu pronađeni nikakvi znakovi kojima bi se potvrdilo da su žrtve pružale otpor, prenosi CNN.

Policija je u Wittingenu pretražila stan nakon što su susjedi prijavili neugodan miris koji se širio i poštanski sandučić prepun pošte. Policija je ustvrdila kako su ubijene dvije žene -  35-godišnja učiteljica iz Wittingena i 19-godišnjakinja. Sumnja se da su ova ubojstva povezana. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene