Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripremali napade

Nizozemska: Uhićeno 7 osumnjičenih za terorizam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizozemska policija je objavila da je uhitila sedam osoba zbog sumnje da su pripremale terorističke napade u Amsterdamu, te da je među uhićenima i rođak jednog od napadača koji je poginuo u bombaškim napadima 2004. godine u Madridu.

Tužitelj Herman Bolhaar je rekao da je uhićeno šest muškaraca i jedna žena u dobi od 19 do 64 godine. Svi uhićeni su nizozemski državljani marokanskog porijekla. Policija je rekla da je do uhićenja dovela dojava iz Belgije o mogućim napadima eksplozivom.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Zbog prijetnji je jučer zatvorena jedna od glavnih trgovačkih ulica u jugoistočnom dijelu Amsterdama. Gradonačelnik Job Cohen je rekao da je policija djelovala na temelju anonimne dojave da bi se na meti terorista mogli naći prodavaonica IKEA i drugi dućani u tom dijelu grada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene