Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Nizozemskoj

Jedna osoba mrtva i tri ozlijeđene: Nakon koncerta Brune Marsa minibusom se zaletio na ljude

Nizozemska policija (Foto: AFP)
Nizozemska policija (Foto: AFP) Foto: Afp
Jedna je osoba poginula, a tri su ozlijeđene u naletu minibusa u ponedjeljak rano ujutro u južnoj Nizozemskoj, nakon koncerta koji se održavao u pokrajini Limburg, a policija je objavila da je u tijeku potraga za minibusom koji se odvezao s mjesta događaja.

Incident se dogodio na koncertu "PinkPop", popularnom festivalu koji se održava u pokrajini Limburg, na jugu zemlje, koji je trodnevno održavanje završio u nedjelju navečer koncertom R&B izvođača Brune Marsa.

Pročitajte i ovo Ilustracija nesreća u Nizozemskoj VIDEO U urušavanju mosta u izgradnji poginule dvije osobe: "Hitne službe izvlače zatrpane žrtve" Geert Wilders Protivi se pomoći Nizozemski Donald Trump poručio: "Mi smo europske budale jer smo primili najviše ukrajinskih izbjeglica"

Policija je priopćila da je ulica u kojoj se dogodio incident zatvorena zbog ispitivanja te da je u tijeku potraga za vozilom, koje su neki mediji opisali kao bijeli minibus.

U upozorenju koje je poslala na mobilne telefone korisnika u tom području policija skreće pažnju na Fiat Diablo s brojem 257 na registarskim oznakama.

RTL kanal javio je da su na mjestu događaja hitna helikopterska služba, ambulantna kola i brojni pripadnici policije. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene