Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskoro službeni sastanak

Nikolić o Josipoviću: Čim i gdje god pozove, ja ću doći!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić, u izjavi za beogradski dnevnik Danas, izrazio je spremnost sastati se s predsjednikom Hrvatske Ivom Josipovićem.

Nikolić je, govoreći o regionalnoj suradnji i državama koje je u regiji posjetio i koje namjerava posjetiti, najavio kako bi se uskoro trebao službeno sastati s predsjednikom Josipovićem te da će doći čim i gdje god ga hrvatski predsjednik pozove.

Nikolić, koji je dužnost predsjednika Srbije preuzeo 31. svibnja 2012., istaknuo je kako on nije "od onih koji putuju tek tako" te da od takvih susreta mora biti neke koristi za Srbiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija između 50 i 60 ljudi Hrvatska poslala prosvjednu notu Srbiji: Carinici satima držali 25 automobila s hrvatskim putnicima Slika nije dostupna 'Dobra klima' Josipović o tužbi za genocid: Riječ je o osjetljivoj odluci

>> Nikolić vjerojatno novi šef tima za dijalog s Kosovom

U međuvremenu se, kako kaže, susreo s dužnosnicima iz Rumunjske, Bugarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Turske, Crne Gore i Slovenije.

"Ostala je Hrvatska. S gospodinom Josipovićem uskoro bih trebao imati službeni sastanak. Čim i gdje god pozove, ja ću doći", ustvrdio je Nikolić. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene