Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog propale ljubavi

Nijemac slučajno raznio zgradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nijemac optužen za ubojstvo zbog uzrokovanja eksplozije plina koja je raznijela pola stambene zgrade, pri čemu je poginuo jedan stanar, na sudu je rekao kako se samo htio ubiti zbog ljubavnih problema.

Neimenovani je 22-godišnjak u Moenchengladbachu rekao kako je u stanu otvorio plin jer je želio počiniti samoubojstvo nakon što ga je u telefonskom razgovoru ostavila cura.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Prizori nakon eksplozije u elektrani Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Eksplozija u elektrani u Rusiji: Traga se za nestalima, 18 ljudi ozlijeđeno, troje u teškom stanju

Djevojka je potom došla u njegov stan po svoje stvari i, ne sluteći ništa, zapalila cigaretu, izazvavši eksploziju plina koja je raznijela pola zgrade i ubila 45-godišnjeg susjeda.

22-godišnjak, koji je rekao da mu uopće nija palo na pamet da bi moglo doći do eksplozije, i njegova pet godina mlađa djevojka preživjeli su eksploziju, a nes(p)retni je samoubojica optužen za ubojstvo, ubojstvo u pokušaju i nanošenje teških ozljeda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene