Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neimenovani se kriminalac može smatrati sretnikom s obzirom na to da je pogođen samo u nogu.


Da se s brazilskom policijom nije baš za šaliti, odnosno da je kriminalcima pametnije učiniti što im se kaže ako im je život mio, posvjedočila je i sljedeća snimka koja je zadnjih dana postala popularna na društvenim mrežama.

Vezani članci Muškarac u Sinju se zatvorio u kuću i prijeti eksplozijom (Foto: Milan Sabic/PIXSELL) Drama u Sinju: Muškarac se zatvorio u kuću i prijetio da će izazvati eksploziju, nekoliko sati kasnije mirno se predao Prometna policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) - 1 Požalit će 26.300 puta: Pijan i bez vozačke bježao policiji pa skrivio nesreću

Ta je snimka otkrila kako je izgledalo hvatanje neimenovanog kriminalca u državi Goias, koji je želju da izmakne ruci pravde naposljetku platio ranjavanjem u nogu.

POLICIJSKA AKCIJA U SPLITU Bježeći su drogu vrijednu 180 000 kuna izbacivali iz BMW-a

Naime, policajci su na njega pucali iz helikoptera sve dok ga nisu zaustavili, a prema njemu su 'tukli' čak i kada su se u blizini nalazila druga vozila.

Kakvo je kazneno djelo nesretnik počinio uz video nije navedeno, ali da može biti sretan što još ima glavu na ramenima, nije sporno. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook