Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prava panika izbila je nakon dojave o pucnjavi na njujorškom aerodromu JFK u nedjelju navečer, da bi se na kraju ispostavilo kako je bila riječ o lažnoj uzbuni.


Njujorška policija izvijestila je nakon provjere dojave o pucnjavi na njujorškom aerodromu JFK u nedjelju navečer, kako nema opasnosti i da promet tom zračnom likom može normalno teći, prenosi CNN.

Vezani članci Slika nije dostupna Los Angeles: Upao na aerodrom, izvukao jurišnu pušku i počeo pucati Slika nije dostupna Panika nad New Yorkom: Umalo sudar dvaju putničkih aviona!

Panika oko navodne pucnjave započela je tako što je dvoje ljudi policiji dojavilo kako misle da su začuli pucnjavu na terminalu broj 8. u navedenoj zračnoj luci. Policija je nakon toga krenula u provjeru aerodroma razinu po razinu, da bi se na kraju ispostavilo kako se zapravo ništa slično nije dogodilo. Čak niti sigurnosne kamere nisu pokazale nikakvu sumnjivu aktivnost na aerodromu JFK.

Ipak, predostrožnosti radi, osiguranje aerodroma evakuiralo je putnike u toj zračnoj luci, što je, naravno, izvazvalo val panike. U svoj toj pomutnji nitko na svu sreću nije ozlijeđen i nema privedenih osoba. U jednom trenutku promet prema JFK je bio preusmjeren, no to nije dugo potrajalo.