Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislili da su čuli hice

New York: Panika na aerodromu JFK zbog lažne dojave o pucnjavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava panika izbila je nakon dojave o pucnjavi na njujorškom aerodromu JFK u nedjelju navečer, da bi se na kraju ispostavilo kako je bila riječ o lažnoj uzbuni.

Njujorška policija izvijestila je nakon provjere dojave o pucnjavi na njujorškom aerodromu JFK u nedjelju navečer, kako nema opasnosti i da promet tom zračnom likom može normalno teći, prenosi CNN.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama''

Panika oko navodne pucnjave započela je tako što je dvoje ljudi policiji dojavilo kako misle da su začuli pucnjavu na terminalu broj 8. u navedenoj zračnoj luci. Policija je nakon toga krenula u provjeru aerodroma razinu po razinu, da bi se na kraju ispostavilo kako se zapravo ništa slično nije dogodilo. Čak niti sigurnosne kamere nisu pokazale nikakvu sumnjivu aktivnost na aerodromu JFK.

Ipak, predostrožnosti radi, osiguranje aerodroma evakuiralo je putnike u toj zračnoj luci, što je, naravno, izvazvalo val panike. U svoj toj pomutnji nitko na svu sreću nije ozlijeđen i nema privedenih osoba. U jednom trenutku promet prema JFK je bio preusmjeren, no to nije dugo potrajalo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene