Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeni pod naslagama mulja

Nevrijeme u Italiji: U odronu poginuli majka i dvogodišnji sin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe su poginule u jakom nevremenu u Toskani.

Jake kiše i udari vjetra posljednja dva dana u Italiji izazvali su odrone tla u nedjelju navečer u Toskani, gdje su poginule dvije osobe, javljaju u ponedjeljak talijanski mediji.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Objavljena je snimka miniranja kamenoloma zbog kojeg je došlo do odrona miniranje kamenoloma VIDEO Pogledajte snimku zastrašujućeg odrona kod Mostara: Odnio je tri automobila

Majka (39) i dvogodišnji sin, pronađeni su u ponedjeljak pod naslagama mulja, dok je otac koji se nalazio u drugoj prostoriji tek lakše ozlijeđen. Nakon jakih kiša dio brda se u nedjelju navečer odvojio na periferiji talijanskog mjesta Massa i razorio njihovu kuću. O uzrocima nesreće otvorena je istraga.

>> VIDEO: 16 osoba stradalo u novim odronima, među njima tri bebe

Zbog jake kiše i vjetra prekinute su neke veze između nekih otoka na jugu zemlje i kopna. Na sjeveru, u Vicenzi, rijeka Bacchiglione je izašla iz korita na nekoliko mjesta i poplavila 30 posto grada. Više desetaka ljudi je evakuirano i dio autoceste A4 je zatvoren zbog poplave.

U Liguriji su službe pomoći u pripravnosti, a nekoliko kuća je evakuirano zbog opasnosti od odrona. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene