Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevrijeme prekinulo akcije

Ronioci na Costa Concordiji pronašli i 17. tijelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dužnosnici Civilne zaštite izvijestili su da su ronioci u utrobi broda otkrili još jedno truplo.

Ekipe spasilaca koje su se pripremale za ispumpavanje nekoliko tisuća tona goriva iz brodskog spremnika olupine Coste Concordije, danas su bile prisiljene privremeno prekinuti posao s obzirom na loše vremenske uvjete koji bi mogli potrajati do polovine idućeg tjedna, objavili su službeni izvor, objavivši kakko je akcija potrage za tijelima poginulih nastavljena te da je danas pronađeno još jedno truplo.

Zbog valovitog mora i snažnih vjetrova koji ne prestaju puhati, radovi na ispumpavanju 2.300 tona goriva iz spremnika broda bit će odgođeni na nekoliko dana, izjavio je glasnogovornik SMIT-a, nizozemske tvrtke koja provodi akciju.

'Nastavak naših operacija ovisit će o vremenskim uvjetima', rekao je Martijn Schuttevaer. 'Vremenska prognoza predviđa loše vrijeme sve do utorka pa ne očekujemo da ćemo uspjeti nastaviti s operacijom spašavanja do sredine tjedna.'

U nesreći koja se dogodila 13. siječnja, do sada je smrtno stradalo 17 osoba, od kojih je 14 identificirano a još 15 ih se smatra nestalima. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene