Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Najstrašnije iskustvo'

Nevjerojatno: Šefici donirala bubreg, a ova joj dala otkaz!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
61-godišnja Jackie Brucia povjerila se svojoj, tada bivšoj zaposlenici, da joj treba donor bubrega i ova joj je odmah odlučila pomoći.

47-godišnja Debbie Stevens u New Yorku se 2010. našla s bivšom šeficom Jackie Brucijom koja joj se povjerila da hitno treba transplantirati bubreg, no da još uvijek nije pronađen donor.

Debbie je odmah odlučila pomoći 61-godišnjoj Jackie koja je bila oduševljena te je krenula procedura oko transplantacije. A Debbie se s Floride, gdje je bila preselila zbog posla, vratila u New York. Ondje ju je Jackie ponovno zaposlila.

Zbog transplantacije Debbie je imala velikih problema te je mnogo puta morala izostajati s posla. U firmi su joj rekli da ne odrađuje dobro posao i da radi pogreške. 'Ne možeš dolaziti i odlaziti s posla kako ti padne na pamet. Kolege će misliti da kod mene imaš povlastice', rekla joj je 'šefica' Jackie i dala - otkaz, prenosi Daily Mail.

'Osjećam se izdano i ne mogu vjerovati što se događa! Ovo je najbolnije iskustvo za mene', rekla je razočarana Debbie koja je na kraju ostala i bez bubrega i bez posla. Njezina biva šefica medijima je rekla da će joj uvijek biti zahvalna i da ne može ništa loše reći o njoj te da joj želi svu sreću na svijetu, prenosi CBS News.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene