Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Papagaji često znaju iznenaditi svojom sposobnošću da zapamte riječi koje izgovaraju njihovi vlasnici.


No papagaj iz ove priče uistinu je poseban. On se izgubio, završio na policiji te im rekao svoju adresu i kućni broj kako bi ga vratili kući. Papagaj se izgubio prošlog vikenda, zalutao je u obližnji hotel gdje su ga gosti predali osoblju koje ga je predalo policiji. U policijskoj postaji pravi šok - papagaj je policajcima rekao svoju adresu!

Vezani članci Slika nije dostupna Papagaj vlasnici rekao 'cheerio' i uginuo Slika nije dostupna Poslušajte kako ova papiga pjeva Mozartovu operu!

>> Papigu koja previše psuje šalju na 'odvikavanje'!

Šokirani policajci nisu mogli vjerovati da će slučaj moći tako lako riješiti. Sretni oni, a sretna i vlasnica kojoj je ljubimac vraćen. 'Prije nego što je pobjegao pokušavali smo ga naučiti da upamti adresu. On nije u stanju reći samo adresu, već i broj telefona', ispričala je je Fumie Takahash. Papagaj željan avanture zaprepastio je policajce, ali i javnost. Vlasnica je ponosna i odsad će paziti da prozori ne budu otvoreni, unatoč tome što se životinja zna i sama vratiti kući.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.