Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na letu za Dubai

Neuspjeli pokušaj otmice zrakoplova: Muškarac s pištoljem pokušao ući u pilotsku kabinu

Biman Bangladesh (Foto: AFP)
Biman Bangladesh (Foto: AFP) Foto: Afp
Nepoznate osobe u nedjelju su pokušale oteti zrakoplov avio-tvrtke Biman Bangladesh na liniji za Dubai, izvijestili su dužnosnici zračne luke.

Zrakoplov je letio na liniji Daka - Dubai, no prinudno je sletio u bangladeškom gradu Čitagongu. Informacije su kontradiktorne, a predstavnici zrakoplovne tvrtke i zračne luke nisu objavili informacije o tomu što se točno dogodilo.

Pročitajte i ovo Akrobatski let Krila Oluje i Red Arrows nad Zadrom akrobacijski letovi Letačke skupine Krila Oluje i Red Arrows danas lete iznad jedne županije Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama...

Lokalni mediji su izvijestili da je muškarac s pištoljem pokušao ući u pilotsku kabinu, prenosi Russia today. Kako navodi ruska radijska mreža Sputnik, putnici su evakuirani.

U 17:15 sati po mjesnom vremenu svi putnici na liniji Biman Bangladesh Airlinesa, BG 147 napustili su zrakoplov u Čitagongu, kazao je predstavnik zračne luke šah Ananat Mahfuzul Alam, dodavši da su ga odmah po slijetanju opkolili pripadnici policije i vatrogasci.

Ruski izvori pišu da je bar jedan član posade zrakoplova još u letjelici s jednim otmičarom. Po informacijama agencije dpa policija je izvijestila da je jedan osumnjičeni za otmicu uhićen. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene