Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži se pošteni nalaznik

Netragom nestao luksuzni automobil balkanskog kralja kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kurir piše kako je 'bentleyem' najčešće patrolirao upravo bivši načelnik prometne policije Dragiša Simić. '

Automobil bentley oduzet narko-bosu Darku Šariću i predan na korištenje srbijanskom MUP-u, netragom je nestao!
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL Pogledajte kako je krajolik Lijepe naše ukrasio fotografije novog Bentleyja! Slika nije dostupna Novo širenje ponude Bentley potvrdio razvoj manjeg SUV-a i novog sportskog automobila

Naime, kako piše Kurir, Uprava kriminalističke policije već vodi istragu o svim sumnjivim okolnostima nestanka najskupljeg automobila u policijskom voznom parku.
 

'Poznato je da je čuveni 'bentley' dan na korištenje Upravi prometne policije i doskorašnjem načelniku Dragiši Simiću. On se prema njemu i ponašao kao da je njegovo privatno vlasništvo. Nitko drugi iz Uprave nije imao ni mogućnost da ga koristi. Tijekom istrage je utvrđeno da su na automobilu promijenjene registarske tablice, što budi sumnju da je netko htio sakriti tragove i prisvojiti automobil', otkrio je izvor iz policije.



Balkanski kralj kokaina: 'Ja vam nisam mala od skandala'

'Bentley' je samo jedan od automobila oduzetih od klana narko-bosa Darka Šarića, i procijenjen je na 250.000 eura. Inače, za automobil se saznalo kada ga je u svibnju 2012. godine, kada ga je slupao nedavno smijenjeni načelnik, general Dragiša Simić. Kada je Šarićevom klanu oduzeto luksuzno vozilo, navodno je Simić tada inzistirao da se ono ustupi baš prometnoj policiji 'jer joj je potrebna jaka mašina koja može ići brzinom od 300 kilometara na sat'.


Kurir piše kako je 'bentleyem' najčešće patrolirao upravo general Simić, koji je završio i obuku za vozača 'presretača'.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene