Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktivni 70-godišnjaci

Nevjerojatna tučnjava sportskih legendi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije kanadske sportske legende ni u svojim 70-im godina nisu zakopali ratnu sjekiru, a međusobnu netrpeljivost demonstrirali su tučnjavom pred obožavateljima i kamerama.

Bivši trener Cal Bearsa 73-godišnji Joe Kapp, na svečanosti održanoj u čast umirovljenim sportašima američkog nogometa, udario je svog dugogodišnjeg rivala 74-godišnjeg Angela Mosca, javlja San Francisco Chronicle.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Njih dvojica nisu u, najblaže rečeno, dobrim odnosima od Grey Cupa 1963. godine. Navodno je tada, Mosca nanio kontroverzni udarac Kappovom suigraču Willie Flemingu, izbacivši ga iz igre.

Kada su se Mosca i Kapp susreli na svečanom ručku, domaćin tog dogašaja, komičar Ron James rekao je Kappi da Mosci pokloni maslinovu grančicu kao znak pomirdbe. Mosca je komičaru, međutim, predložio nešto drugo što bi Kapp mogao napraviti s grančicom. Kapp mu je potom grančicom mahao ispred lica, a Mosca ga je isprovociran udario štapom.

'Ljudi su mislili da je sve možda namješteno, ali nije bilo tako. Stvarno su se potukli', rekao je James.

Tučnjavu umirovljenih legendi možete pogledati u priloženom videu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene