Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nestanak Madeleine McCann vjerojatno nikada neće biti riješen?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija se priprema na objavu 'skidanja sumnje' s Kate i Gerryja, roditelja malene Maddie McCann, koja je u portugalskom ljetovalištu nestala u svibnju prošle godine. Barem tako pišu portugalski mediji.

Portugalski inspektor Alipio Ribeiro, koji vodi slučaj nestanka djevojčice, priznao je kako su njegovi policajci možda 'prenaglili' kada su Kate i Gerryja McCann proglasili glavnim osumnjičenicima u slučaju nestanka njihove kćeri.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uputili otvoreno pismo premijeru Maddie bi danas slavila 8. rođendan, roditelji ne odustaju od potrage Slika nije dostupna Samo u medijima? Osumnjičeni pedofil tvrdi da nikada nije u živo vidio Maddie

'The Diario de Noticias', portugalske dnevne novine objavile su kako je to dio inspektorove strategije da pripremi javnost na objavu kako slučaj nikada neće biti riješen.

'Priznanjem da su prenaglili proglasivši roditelje djevojčice glavnim osumnjičenima, policija priprema javnost na mogućnost da  zbog nedostatka dokaza nikada neće biti podignuta nikakva optužnica', piše Diario.

Detektivi iz Algarvea, koji su i osumnjičili roditelje, navodno su bijesni zbog izjave inspektora Ribeiroa. Oni i dalje vjeruju kako ima dovoljno dokaza da je Kate McCann upletena u nestanak malene Maddie.

Novine također nagađaju kako će uskoro s roditelja i službeno biti 'skinut' status osumnjičenih.

Velik dio portugalske javnosti vjeruje kako je slučaj protiv supružnika McCann propao zbog političkog pritiska iz Velike Britanije na portugalsku policiju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene