Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako izvođađi nisu vrištali dok su padali, šokirana publika kolektivno je uzdahnula, nesigurna je li kolaps možda dio točke.


U teškoj nesreći tijekom cirkuske predstave u Rhode Islandu 20 ljudi je ozlijeđeno, od čega devet teško, a brojni gledatelji ostali su šokirani viđenim, piše Guardian.

Vezani članci Srušio se avion u Pakistanu Srušio se putnički avion, poginulo najmanje stotinu ljudi: "Posljednje što smo čuli od pilota bilo je to da ima tehničkih problema“ Ministar Damir Krstičević podnio ostavku Ministar Damir Krstičević šokirao javnost na konferenciji: "S današnjim danom podnosim ostavku"

Nesreća se dogodila tijekom izvođenja točke 'hair hang' za vrijeme koje akrobatkinje vise s platforme obješene za kosu. Izvođači nisu vrištali dok su padali s visine od oko 12 metara, međutim, čuo se kolektivni uzdah oko 3900 gledatelja koji nisu bili sigurni je li kolaps dio točke.

Akrobatkinja poginula, gledatelji mislili da je sve dio predstave

Teško ozlijeđeni izvođači u bolnici su, ali nisu životno ugroženi. Osam ih je ozlijeđeno u padu, dok je deveta teško ozlijeđena plesačica bila na tlu ispod platforme koja se urušila. Dvije iduće zakazane predstave otkazane su, a uzroci nesreće još se trebaju utvrditi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook