Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pothvat' opisali na Facebooku

Nepozvani upali na večeru u Bijelu kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan nepozvani par uspio se u srijedu navečer provući pokraj pripadnika službe sigurnosti i ući u Bijelu kuću na službenu večeru u čast indijskome premijeru Manmohanu Singhu.

Tajna služba, zadužena za sigurnost u Bijeloj kući, otvorila je istragu o incidentu, objavio je Washington Post. 'Po prvim pokazateljima, jedna kontrolna točka nije slijedila propisanu proceduru i nisu provjerili je li par na popisu uzvanika', rekao je za AFP agent Tajne službe Edwin Donovan.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škrtac na francuskoj rivijeri Ostavio pozamašnu napojnicu, ali tih 500 eura nije bilo dovoljno: Konobar ga potom slijedio do parkirališta Sanja Nazlić uživo iz Splita Počeo je Ultra festival: Policija raspoređena po cijelom gradu, a posebno paze na jednu stvar

No par je 'prošao sva vrata i sve razine provjere, kao i svi ostali gosti', dodao je. Washington Post navodi da se par, Tarik i Michaele Salahi, prijavio za sudjelovanje u reality showu u Sjevernoj Virginiji.

Par je svoj 'pothvat' opisao na Facebooku objavivši svoju fotografiju u društvu s Joeom Bidenom, šefom osoblja Bijele kuće Rahmom Emanuelom i televizijskom voditeljicom Kate Couric (Hina).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene