Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se zapalio

Nepal: U padu zrakoplova 15 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petnaest putnika zrakoplova tvrtke Agni Air poginulo je u padu zrakoplova čiji pilot ga je pokušao spustiti na pistu u nepalsku planinsku zračnu luku Jomsom.

Zrakoplov s 21 putnikom srušio se na sjeveru nepalskih Himalaja, a troje preživjelih koji se bore za život odmah je helikopterom prevezeno u bolnicuu gradu Pokhara, javljaju svjetski mediji.

Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo

>> Rusija: U padu zrakoplova poginule 32 osobe, 11 putnika spašeno

Spasioci su u blizini olupine zrakoplova pronašli najmanje devet tijela poginulih putnika. Iako je prilikom pada zrakoplov potpuno uništen nije se zapalio. Zračna luka Jomsom popularna je među turistima i zaljubljenicima u planinarenje, a nalazi se oko 200 kilometara sjeverozapadno o Katmandua. (Agencija VLM) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene