Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi incident

NEMIRNO NA CRNOM MORU Putin dignuo vojne avione

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusi tvrde da je američki ratni brod - provocirao.

Rusija je u subotu digla svoje vojne avione zbog američkog ratnog broda koji se, navodno, 'agresivno' ponašao u Crnom moru. Riječ je o razaraču Ross, koji je navodno plovio uz sam rub ruskih teritorijalnih voda i pokazivao je namjeru da uđe u njih, navodi RIA pozivajući se na neimenovani vojni izvor na Krimu.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih

'Posada broda ponašala se provokativno i agresivno, što je zabrinulo posade brodova crnomorske flote', kazao je neimenovani izvor, napominjući da su prema Amerikancima poslani vojni lovci tipa Su-24.

Rusi razljutili Europu

'Avioni Su-24 pokazali su američkoj posadi da su spremni snažno reagirati na povredu naših granica i braniti interese države', dodao je izvor.

Rusko ministarstvo obrane nije imalo komentara.

U Pentagonu, pak, inzistiraju da je američki razarač čitavo vrijeme plovio međunarodnim vodama, izvodeći 'rutinske operacije', piše Guardian.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene