Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nekrofil oglasom traži leševe za seks

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznata osoba pod pseudonimom Transmutabilni Transformer na web stranici gay-serbia.com objavio je 14. veljače oglas "Ostavite svoje tijelo u humanitarne svrhe!", u kojem se promiče seks sa mrtvacima.

'Budite humani i nama, ljudima malo poremećenog erotskog ukusa, ostavite svoja tijela da se nakon smrti njima služimo u seksualne svrhe. Obećavam da će sve biti nježno da nježnije ne može biti. Nećete praktički ni osjetiti!', piše poremećeni nekrofil. 

Pročitajte i ovo Ilustracija javila policija U Savi pronađen ženski leš Slika nije dostupna Naložena obdukcija U podrumu pronašao tijelo čovjeka s kojim je slavio Uskrs

'Sjetite se koliko ste puta bili frustrirani nedostatkom partnera. Možete li zamisliti kako je nama, osuđenima da kopamo groblja pod okriljem noći, upadamo u mrtvačnice i potkradamo njihove naseljenike, krijemo smrt susjedima ne bismo li došli do malo užitka i zabave? Dok država ne regulira naša prava, vi budite humani i humanitarni, jer to je jedini način da preživimo! Podarite vašu tjelesnu ljusku, duše oslobođenu i beživotnu nama na upotrebu!', stoji u poremećenom oglasu.

Nakon objavljivanja ovog oglasa, na istoj stranici se
rasplamsala rasprava koja je trajala više dana i u kojoj su se mogli čuti više nego bolesni komentari koji uglavnom pozivaju na protuzakonita djela. 

Iako su pojedini sudionici rasprave zbog morbidnosti nekoliko puta tražili da se rasprava prekine, moderatori foruma su ostajali nijemi i produžavali diskusiju.

Za policiju i istražne organe posebno bi mogao biti zanimljiv odgovor na pitanje jednog posjetitelja foruma 'kako dolaziš do objekta svoje čežnje?' 

'Što se tiče pronalaska objekata svoje čežnje, ima mnogo načina. Potplaćivanje radnika u mrtvačnicama, lažne pogrebne agencije koje s nama surađuju, divlje klinike za ilegalni abortus, krematoriji koji stavljaju pepeo od drveta, a nama daju leševe i slično. Skrnavljenje groblja je krajnja varijanta, i pomalo staromodna, više filmska nego stvarna'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene