Kanadska policija
Kanadska policija Foto: Afp

Jedna je osoba poginula, a tri su teško ozlijeđene u pucnjavi u centru Ottawe jutros po lokalnom kanadskom vremenu.


U centru Ottawe u srijedu oko 7 sati po lokalnom vremenu došlo je do pucnjave. Kanadska policija na Twitteru je javila kako je "puno ozlijeđenih".

Vezani članci Policija u SAD-u, ilustracija Strava u SAD-u: Učenica šestog razreda pucala po školi i ranila tri osobe. Razoružala je nastavnica Policija u Sloveniji, ilustracija (Foto: AFP) U Sloveniji uhićen mladić koji je planirao pucnjavu u srednjoj školi, oružje nabavio iz SAD-a: "S time se naša policija do sada nije susretala"

Policija je odmah zatim nadopunila informaciju i navela da je na mjestu događaja jedna osoba poginula, a troje je teško ozlijeđenih, piše RT. Sve troje prebačeno je u obližnju bolnicu, gdje im se pruža liječnička pomoć. Dob i spol poginule i ozlijeđenih osoba zasad nisu poznati.

Policija je isto tako objavila da nije riječ o "aktivnoj" pucnjavi, već da su oni reagirali na poziv o više ozlijeđenih osoba.

Objavili su da reagiraju na području ulica Bank i Kent. Zamolili su ljude da se ne približavaju tom području, javlja cbc.ca.

Na terenu je i hitna služba.