Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ogradila područje

Pucnjava u centru Ottawe: Jedna osoba poginula, troje teško ozlijeđenih hitno prevezeno u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula, a tri su teško ozlijeđene u pucnjavi u centru Ottawe jutros po lokalnom kanadskom vremenu.

U centru Ottawe u srijedu oko 7 sati po lokalnom vremenu došlo je do pucnjave. Kanadska policija na Twitteru je javila kako je "puno ozlijeđenih".

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Policija je odmah zatim nadopunila informaciju i navela da je na mjestu događaja jedna osoba poginula, a troje je teško ozlijeđenih, piše RT. Sve troje prebačeno je u obližnju bolnicu, gdje im se pruža liječnička pomoć. Dob i spol poginule i ozlijeđenih osoba zasad nisu poznati.

Policija je isto tako objavila da nije riječ o "aktivnoj" pucnjavi, već da su oni reagirali na poziv o više ozlijeđenih osoba.

Objavili su da reagiraju na području ulica Bank i Kent. Zamolili su ljude da se ne približavaju tom području, javlja cbc.ca.

Na terenu je i hitna služba.  

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene