Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objava u ponedjeljak?

Neizvjesna budućnost: Objava rezultata izbora u Egiptu opet odgođena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rezultati drugog kruga predsjedničkih izbora u Egiptu možda neće biti objavljeni ni u četvrtak kao što je najavljeno jer se još razmatraju tužbe, objavio je u srijedu glavni tajnik izbornog povjerenstva Hatem Bagato.

Nakon drugog kruga izbora održanih 17. i 17. lipnja Muslimanska braća su proglasila da je njihov kandidat Mohamed Morsi pobjednik a isto je napravio i stožer protukandidata, bivšeg premijera Ahmeda Šafika.

'Ne možemo najaviti kada točno će biti objavljeni rezultati izbora jer je sada u tijeku saslušavanje (primjedbi) predstavnika', izjavio je Bagato.

Pročitajte i ovo Morski pas žrtva ostala bez ruke Stravičan napad morskog psa u poznatom ljetovalištu: Prijateljice su bile u moru, a napravile su kobnu pogrešku Ilustracija Upućeni trgovci potvrdili Rusija prodala pola milijuna tona pšenice po nižoj cijeni jednom od najvećih svjetskih uvoznika

>> Egipat: Muslimanska braća proglasila pobjedu svog kandidata, optužuju ih za krivotvorenje izbornih rezultata

'Povjerenstvo je odlučilo nastaviti razmatrati tužbe, što uključuje detaljan uvid u dokumentaciju izbora, a to znači da će nam trebati još vremena za proglašenje konačnih rezultata.

Povjerenstvo je u ponedjeljak najavilo da će objaviti rezultate u četvrtak. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene