Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema druge opcije

'Ne možemo im pomoći ako si sami ne žele pomoći'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako grčka vlada ne može prihvatiti činjenicu da nema jednostavnih rješenja i da se moraju donijeti teške odluke, onda je sama, rekao je Jeroen Dijsselbloem.

Grčka mora donijeti teške odluke koje od nje traže međunarodni vjerovnici jer nema drugih opcija ako želi osigurati zajmove i izbjeći bankrot, izjavio je čelnik Eurogrupe u intervjuu za finske novine.

Pročitajte i ovo Radman i Malenica - 1 Sukob navijača Radman i Malenica posjetili Dinamove navijače u grčkim zatvorima: "Nastavljamo se brinuti za uvjete i sigurnost" Andrej Plenković navijački sukob Plenković u Ateni nakon sastanka s grčkim kolegom o Boysima: "Vidio sam snimku. Uputili smo im četiri zahtjeva"

"Ako grčka vlada ne može prihvatiti činjenicu da nema jednostavnih rješenja i da se moraju donijeti teške odluke, onda je sama. Ne možemo pomoći Grčkoj ako si Grčka ne želi sama pomoći", rekao je Jeroen Dijsselbloem za dnevnik Helsingin Sanomat.

MMF napustio pregovore s Grčkom

Kao čelnik Eurogrupe, Dijsselbloem predstavlja ministre financija zemalja koje koriste euro. On je također nizozemski ministra financija.

U intervjuu također je rekao da se dogovor može postići na vrijeme te da su grčki vjerovnici još uvijek otvoreni za pregovore ako prijedlozi Atene budu razumni. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene