Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Nakon nesreće

Ne može se sjetiti svoje djevojke koja je poginula kad su se sudarili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi par doživio je tešku prometnu nesreću. Djevojka je poginula, a njezin dečko izgubio je svako sjećanje na nju.

Jon Kimmins, 22-godišnjak, ne može prepoznati svoju djevojku i simpatiju još iz ranog djetinjstva čak niti sa fotografija. Njegovi prijatelji i obitelj sve mu ispočetka pričaju o njegovoj vezi s Jill Green, jer sve što on želi jest vratiti sjećanje na nju, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oporavak u bolnici Misteriozna žena s Krka je identificirana, no što će biti sad? Iz bolnice doznajemo: "Uspostavljen je kontakt s njezinom sestrom" Dejan Hriljac, načelnik Policijske postaje Krk ŽIVOT NIJE TV SERIJA Misterij žene s amnezijom: Iz cijelog svijeta stižu dojave, načelnik policije objasnio zašto je dosad nisu identificirali po otiscima prstiju

Kimmins se trebao i oženiti s 19-godišnjom Green, a nesreća koja ih je razdvojila dogodila se tijekom njihovog planiranog odmora u Francuskoj, 31. ožujka prošle godine. Oni su zapravo tek stigli automobilom u Francusku i nakon otprilike sat vremena po dolasku doživjeli sudar s drugim vozilom. Njihovo odredište trebao je biti Disneyland u Parizu.

Sudar je bio toliko snažan, da je Green poginula na mjestu nesreće jer joj je bila smrskana lubanja, dok je njezin dečko završio u komi puna tri mjeseca. Pokrenuta je i istraga oko okolnosti smrti njegove djevojke, a Kimmins je sudu morao objasniti kako se on uopće ne sjeća svoje djevojke.

'Sjećam se samo par detalja. Sjećam se igranja na automatima na trajektu za Francusku i sjećam se da sam pazio držanja po desnoj strani ceste kad smo stigli tamo', rekao je na sudu Kimmins.

'Jedino čega se sjećam jest da se niotkud pojavio drugi automobil i da je svom silinom udario u nas', istaknuo je Kimmins. On je u nesreći pretrpio lom na nozi, slomljenu zdjeličnu kost, smrskano koljeno i dvije ozbiljne ozljede mozga.

Ipak najbolniji od svih gubitaka mu je i gubitak pamćenja, odnosno sjećanja na djevojku koju je volio i s kojom je planirao zajednički život. 'Sve bih dao da mogu vratiti sjećanja na nju, ali sve je manje nade za to. Idem na terapije i moram ustrajati na tome da će mi možda to pomoći', zaključio je Kimmins.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene