Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Natjerao ženu da gola šeta gradom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer je J. M. pričekao svoju vjenčanu suprugu M.M. (29) ispred Doma zdravlja u Knjaževcu, gdje ona radi kao medicinska sestre te s njom pošao prema automobilu koji je vozio njegov prijatelj.

Ženu je natjerao da se skine gola i kroz grad ode do Zdravstvenog centra. Ona je pod prijetnjom to i učinila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obitelj na okupu Angelina i Brad ulogu zvijezdi zamijenili roditeljskom Slika nije dostupna Sve za oprost Dobio oprost od cure nakon šetnje s panoom isprike

Knjaževačka policija jučer je protiv J. M. podnijela kaznenu prijavu i odredila mu 48-satni pritvor zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilja u obitelji. 

Nakon što je žena gola stigla do Zdravstvenog centra, tamo je već automobilom stigao nasilnik s prijateljem, pa je J. M. suprugu natjerao da uđe u vozilo i odvezao ju na drugi dio grada, odakle je ponovo morala prošetati gola kroz centar Knjaževca, do Doma zdravlja. Sve ovo događalo se u radno vrijeme, tijekom pauze za užinu.

Brojni mještani Knjaževca nisu se mogli načuditi nesvakidašnjem prizoru na ulicama svog grada. 

Naime, kako tvrde upućeni Knjaževčani, u prvi mah se činilo da je riječ o ljubomornom suprugu koji je uvjeren da ga žena vara, pa ju je odlučio izvrgnuti javnom ruglu i ismijati pred gradom kako joj više nikada ne bi palo na pamet napraviti nešto slično.

No, ubrzo se saznalo da je suprug poznati knjaževački narkoman koji je u vrijeme svog brutalnog nauma bio potpuno drogiran. 

U Domu zdravlja, gdje medicinska sestra radi, nisu željeli davati nikakve izjave. Kurir saznaje da je bračni par duže vrijeme u braku te da imaju jedno dijete.

Reakcije Knjaževčana

'Radili smo tu, na obližnjoj građevini, kad smo vidjeli golu ženu kako je prekrila glavu novinama i ide ulicom. Nismo znali što joj se dogodilo i bili smo prilično zaprepašteni onim što smo videli. Bilo je hladno i padala je kiša - rekao je jedan od radnika koji je bio očevidac događaja, ali nije želio da mu se spominje ime.

Na ulici u to vrijeme baš i nije bilo mnogo prolaznika, a jedna od rijetkih je bila i sredovječna žena, koja je vidjela nagu ženu kako ruku zgrčenih na grudima hoda centrom Knjaževca. 

Kako se neslužbeno saznaje, M. M. ranije nije prijavljivala supruga za zlostavljanje, iako Knjaževčani kažu da ju je muž povremeno zlostavljao i da ga se bojala. 

Mještani Knjaževca kažu da J. M. nije poznat po nekim ekscesima, a čitav događaj pripisuju njegovoj velikoj ljubomori. 

Knjaževčani kažu da je žena očito bila u velikom šoku i pod stresom, jer je slijepo izvršavala naredbe muža i nije bila u stanju reagirati na drugi način.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene