Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Natalia Poklonska ozbiljno se prihvatila svoje nove dužnosti. Tvrdi: moja ljepota nije važna, ovdje se gine!


Nova krimska javna tužiteljica Natalia Poklonskaya, koja je proglašena najseksi tužiteljicom na svijetu, u intervjuu za srpski Kurir otkrila je rezultate istrage o pucnjavi koja se dogodila preksinoć kod Kartografskog zavoda u Simferopolju, u kojoj je stradalo nekoliko osoba.

'Prema podacima koji su prikupljeni, postoji velika mogućnost da su na ukrajinske i proruske trupe pucali snajperisti s Majdana', izjavila je Poklonskaya koja je ovom prilikom progovorila i o svom izgledu.
Upitana je za komentar svojih fotografija koje su se pojavile na internetu.

Vezani članci Ukrajinska vojska Konačno mir? Postignut dogovor o primirju na istoku Ukrajine Volodimir Zelenskij (Foto: GENYA SAVILOV / AFP) Ukrajinski predsjednik bijesan na svog ministra: "Odbijanje ruske ponude moglo bi ugroziti povratak naših mornara"

Stroga Natalia čuvat će pravdu na Krimu!

'Nisam član ni jedne društvene mreže i ne znam kako su se moje fotografije pojavile na internetu. Zaista ne mogu to razumjeti, ovde se još gine, ne mogu razmišljati o ljepoti. To što se priča o mojem izgledu nije važno, ja sam državni tužitelj Krima. To je jedino važno. A kad govorimo o ljepoti, treba znati da će ljepota spasiti svijet', prenosi Kurir njezine riječi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook