Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stroga Natalia poručila

'Moja ljepota nije važna, ovdje se gine!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Natalia Poklonska ozbiljno se prihvatila svoje nove dužnosti. Tvrdi: moja ljepota nije važna, ovdje se gine!

Nova krimska javna tužiteljica Natalia Poklonskaya, koja je proglašena najseksi tužiteljicom na svijetu, u intervjuu za srpski Kurir otkrila je rezultate istrage o pucnjavi koja se dogodila preksinoć kod Kartografskog zavoda u Simferopolju, u kojoj je stradalo nekoliko osoba.

'Prema podacima koji su prikupljeni, postoji velika mogućnost da su na ukrajinske i proruske trupe pucali snajperisti s Majdana', izjavila je Poklonskaya koja je ovom prilikom progovorila i o svom izgledu.
Upitana je za komentar svojih fotografija koje su se pojavile na internetu.

Pročitajte i ovo Sevastopolj Sirene u Sevastopolju Novi udari na sjedište ruske crnomorske flote: Proglašena raketna i zračna opasnost Eksplozija u Sevastopolju Glasna eksplozija VIDEO Pogođen stožer ruske mornarice na Krimu: "U tijeku je kibernetički napad bez presedana"

Stroga Natalia čuvat će pravdu na Krimu!

'Nisam član ni jedne društvene mreže i ne znam kako su se moje fotografije pojavile na internetu. Zaista ne mogu to razumjeti, ovde se još gine, ne mogu razmišljati o ljepoti. To što se priča o mojem izgledu nije važno, ja sam državni tužitelj Krima. To je jedino važno. A kad govorimo o ljepoti, treba znati da će ljepota spasiti svijet', prenosi Kurir njezine riječi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene