Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mlada Grkinja Marina Fanouraki preko noći je postala nacionalna heroina nakon što je zapalila genitalije 20-godišnjeg Britanca Stuarta Felthama. Feltham je u jednom noćnom klubu na Kreti pio s prijateljima, a 26-godišnjakinja tvrdi kako ju je unatoč njezinim upozorenjima u nekoliko navrata protiv njezine volje dirao svuda po tijelu.


Incident se dogodio u srijedu navečer u noćnom klubu 'Electra' odmaralištu Mallia koje je inače vrlo popularno kod mladih Britanaca, javlja britanski Telegraph.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Užasna osveta luđakinje - sve zbog jedne cigarete Slika nije dostupna 'Ubio sam silovatelja svoje kćeri, a genitalije mu spalio ugrijanim kliještima'

Grkinja tvrdi kako je 20-godišnjak u jednom trenutku skinuo hlače i počeo se ponašati nedolično, tj. 'pipkati' ju po cijelom tijelu. Nakon što nije poslušao njezina upozorenja da je pusti na miru, polila ga je likerom koji je imala u čaši. No, kako ni nakon toga nije prestao, izvadila je upaljač i zapalila liker kojim ga je prethodno polila.. 

26-godišnjakinja se kasnije sama prijavila policiji uz trdnje kako se radilo o opravdanoj samoobrani, a dok su je vodili u pritvor manja skupina okupljenih počela je pljeskati i vikati 'Bravo, bravo'.

Marina će danas će pred sud, a pitanje je hoće li uopće i biti optužena za nanošenje tjelesnih ozljeda. 20-godišnjak se trenutno nalazi u jednoj privatnoj klinici u Heraklionu gdje se oporavlja od opeklina drugog stupnja.