Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Naručila ubojstvo roditelja jer joj nisu dali da živi s dečkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Daša, 14-godišnja ruska djevojčica naručila je ubojstvo svojih roditelja. Daša se na to odlučila jer joj majka nije dozvolila da živi s dečkom.

Na prijedlog da živi sa svojim dečkom, Dašina majka odgovorila joj je 'preko mene mrtve'. Daša se potom preselila prijateljici čiji roditelji, smatrala je, nisu tako strogi. Djevojke su uživale u slobodi, a dečki su ih posječivali kad god su zaželjeli. 

Pročitajte i ovo Nora Šitum Strašni lav Lavica Nora danas bi slavila 17. rođendan: Roditelji objavili dirljivu poruku Potraga za tijelom Danke Ilić Upropastili su Poznati odvjetnik tvrdi da zbog policije tijelo djevojčice Danke nikad neće biti pronađeno

No, Daša je znala da će se kad-tad morat i vratiti kući i živjeti po majčinim pravilima. Sjetila se da je mama rekla da će moći živjeti s dečkom samo preko nje mrtve. 

I to je je za Dašu bilo rješenje.

U školi je ponudila dvojici mladića 500 dolara (oko 5 tisuća kuna) da ubiju njezine roditelje. Mladiće je zanimalo odakle Daši novac, a ona im je objasnila da će ga ukrasti majci s računa čim ju ubiju. 

Dva mladića skupa s Dašom u kući su čekli njezine roditelje da se vrate s posla. Daša se sakrila u spavaonicu, a dečki su dočekali njezinu majku, gurnuli ju niz stepenice, uboli ju i prerezali joj grkljan. Ubojice su odmah pobjegle, a Daša je ostala u svojoj sobi na katu. 

Tek kada je Dašin poočim stigao kući, djevojka je izašla iz sobe, počela histerizirati i optuživati dvojicu mladića za ubojstvo.Sve troje je uhićeno i odvedeno u zatvor za maloljetnike.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene