Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevezen u policijsku stanicu

Uhićen narkodiler koji je ustrijelio dvojicu policajaca: Pronađen je dok je hodao na lokalnom putu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci su u subotu uhitili narkodilera koji se skrivao na miniranom području između Doboja i Maglaja na sjeveru Bosne i Hercegovine, nakon što je u petak ustrijelio dvojicu policajaca iz Doboja.

Mustafa Hasanbašić, za kojim je raspisana tjeralica u petak, je hicima iz pištolja ranio dvojicu dobojskih policajaca koji su ga zaustavili u redovitoj prometnoj kontroli. Nakon toga dao se u bijeg i za njim je organizirana potjera.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Pronađen je dok je hodao na lokalnom putu u mjestu Jablanica kod Maglaja, nakon čega je prevezen u Policijsku stanicu u Maglaju gdje će do daljnjeg biti zadržan, izvještava Klix.ba.

Nakon što je primijetio da ga je policija prepoznala pucao je prema policijskom vozilu iz vatrenog oružja, nakon čega ih je fizički napao i nanio im teže tjelesne povrede.

Benjamin Ćosović, Hasanbašićev suradnik koji je s njim bio u vrijeme napada, je uhapšen a Hasanbašić se dao u bijeg. Tokom bijega iz Doboja, prošao je pored nekoliko policijskih barikada, a vozilo Škoda Octavia s kojim je pobjegao je pronađeno u jučerašnjim poslijepodnevnim satima na širem lokalitetu Donja Paklenica, dok je on pobjegao u minsko polje.

Prema medijima iz BiH, Hasanbašić je otprije poznat policiji jer je njegovo ime već bilo na tjeralicama zbog trgovine drogom i izbjegavao je odsluženje kazne.

Navodno je bio osuđen i za ubojstvo je 1997. u Zuerichu u Švicarskoj. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene