Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rat narko kartela

VIDEO: Pogledajte stravičnu eksploziju bombe u Meksiku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksički narko-kartel odgovoran je za eksploziju automobila-bombe detoniranog mobilnim telefonom u meksičkom gradu na granici sa Sjedinjenim Državama pri čemu su ubijene četiri osobe, rekle su meksičke snage sigurnosti.

U prvom napadu te vrste u ratovima meksičkih narko-kartela i vlasti u četvrtak navečer došlo je eksplozije na jednom od glavnih križanja u Ciudad Juarezu, preko puta El Pasa u Teksasu.

Pročitajte i ovo Sportska dvorana na Filipinima u kojoj se dogodila eksplozija tijekom katoličke mise - 1 Na Filipinima Krvavo jutro, napali vjernike na misi: Četiri osobe su poginule u eksploziji, deseci su ranjeni Eksplozija u Somaliji Poginulo najmanje 10 ljudi VIDEO Kamion pun eksploziva zabio se u kontrolnu točku: "Do sada sam vidio 10 mrtvih ljudi, broj žrtava će sigurno rasti"

Savezna policija u Ciudad Juarezu u svojoj je izjavi za napad okrivila La Lineu, oružano krila kartela Juarez. Meksičko ministarstvo sigurnosti je reklo da je to bila osveta za ovotjedno uhićenje jednog pripadnika kartela. 'Bilo je 10 kilograma eksploziva, aktiviranog s daljine mobilnim telefonom', rekao je glasnogovornik vojske u Ciudad Juarezu. U eksploziji su ubijena dva policajca, liječnik i djelatnik službe spašavanja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene