Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nema naznaka'

Napolitano: Bombe u Bostonu nisu dio šire zavjere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nema naznaka da su bombe koje su podmetnute u Bostonu, a od čijih su eksplozija ubijene 3 a ranjeno 176 osoba, dio šire zavjere, rekla je u utorak ministrica domovinske sigurnosti Janet Napolitano.

Ona je rekla da će zbog dodatnog opreza vlasti zadržati pojačane sigurnosne mjere na prometnim središtima. Zatražila je od sunarodnjaka da ostanu budni i da policiji i ostalim službama odmah prijave bilo kakvo sumnjivo ponašanje.

>>
Teror u Bostonu: Tko je misteriozni muškarac na krovu?

U bostonskim bolnicama ukupno je zdravstveno zbrinuto 176 osoba koje su stradale u eksplozijama, 17 od njih je i dalje u kritičnom stanju, a mnogima su morale biti amputirane noge. Tri osobe su poginule, među kojima i osmogodišnji dječak.

Kuglični ležajevi koji su stavljeni u eksplozivne naprave prouzročili osobito teške ozljede, priopćili su liječnici i policajci. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Rudeš eksplozija - 1 što je točno bilo? FOTO Je li eksplozija u Rudešu pokušaj ubojstva, zastrašivanje ili skivena poruka? Policija još traga za počiniteljem Slika nije dostupna Upozorenje Amerikancima Veleposlanik morao pojasniti: 'Češka i Čečenija dva su različita entiteta'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene