Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U kineskom gradu Guiyang u četvrtak ujutro jedan je incident uzbunio stanovnike.


Srditi Kinez u deset sati ujutro u četvrtak, po lokalnom vremenu, počeo je uznemiravati prolaznike i vozače. Pijan je sjeo na krov i počeo bacati cigle na cestu kojom su prolazila vozila, javlja AP.

Vezani članci Dio novca zaplijenjenog na Dimensions festivalu (Duško Marušić/PIXSELL) Istarskoj policiji netko je ukrao novac koji su zaplijenili na festivalu elektroničke glazbe Ministar se rukuje s policajcima i policajkama (Foto: Dnevnik.hr) Veće plaće traže i - policajci: ''Za tako malo novca nitko neće doći raditi u policiju, a ovi koji već rade odlaze van''

Uz cestu se nalazio i pločnik kojim su hodali pješaci, ali muškarcu to, čini se, nije predstavljalo nikakav problem. Nema izvještaja o ozlijeđenima. Njegov je nećak ispričao da je muškarac 17 dana radio za vlasnika zgrade na kojoj je sjedio te da mu nije dao plaću. Ovo je, kaže, bio pokušaj da poslodavca nagovori da mu isplati zarađen novac.

>> Vozio pijan i gol te oštetio 17 automobila!

Međutim, kćer vlasnika zgrade opovrgla je nećaka, kazavši da je muškarac već dobio plaću. 'Kada sam ga vidjela da na cestu baca cigle, mislio sam da možda ima nekih mentalnih problema', rekao je jedan svjedok.

Na mjesto događaja pozvana je i policija. 'Muškarac je ispričao da je radio za vlasnika te zgrade, ali da mu ovaj nije isplatio plaću', izjavio je policajac.

Kada nije poslušao policajca koji ga je pokušavao nagovoriti da prestane bacati cigle, policajac ga je svladao i udaljio od krova. Detalji ovog slučaja još su pod istragom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.